Menu Sluiten

Trap je sapje voor het goede doel

Smoothiefiets

Trap jij tijdens de Gouden Spike een lekkere smoothie bij elkaar en zamel je gelijk geld in voor het Ronald McDonald Huis Leiden? Kom 10 juni naar de atletiekwedstrijd en doe mee!

Dit jaar biedt het Ronald McDonald Huis Leiden alweer 30 jaar een warm en sfeervol ‘thuis ver van huis’ aan ouders met een ernstig ziek kind. En vorig jaar bestond de Ronald McDonald Huiskamer 20 jaar! De Huiskamer bestaat uit de Daktuin: een prachtige speelplek voor patiënten, hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. En twee ouderzitkamers en een familiekamer, verspreid over de kinderafdelingen. Hier kunnen ouders even ontspannen in een warme, huiselijke omgeving. Zo belangrijk in onzekere, emotionele tijden.

Deze twee mijlpalen mogen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert het Ronald McDonald Huis begin juni diverse activiteiten in en rond Leiden om aandacht te vragen voor dit dubbele jubileum.

Wij zijn vereerd dat ze ook bij de Gouden Spike aanwezig zijn. Trap jij mee op de smoothiefietsen?